gov.gr

Ενημερώνουμε ότι με την τροποποίηση της Πρόσκλησης του Προγράμματος Ι «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ», στην ενότητα «5.2 Επιλέξιμες Κατηγορίες ψηφιακών προϊόντων / υπηρεσιών», προβλέπονται τα εξής:

«Αναφορικά με τον αριθμό των αδειών / εύρος υπηρεσιών που δύναται να επιχορηγηθεί από το Πρόγραμμα τίθενται οι ακόλουθοι κανόνες:

  • Εργαλεία που παρέχονται με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας (subscription): μέγιστος χρόνος επιδοτούμενης συνδρομής οι 36 μήνες. Ο χρόνος συνδρομής κατά την τιμολόγηση δύναται να είναι και μεγαλύτερος, σε μία τέτοια περίπτωση όμως μόνο οι πρώτοι 36 μήνες μπορεί να είναι εντός του επιδοτούμενου προϋπολογισμού.
  • Εργαλεία που τιμολογούνται ανά χρήστη (αγορά ή συνδρομή):  επιτρέπεται η επιδότηση μέγιστου αριθμού χρηστών = ΕΜΕ x 150% (με ελάχιστο αριθμό χρηστών 1).
  • Εργαλεία που τιμολογούνται ανά συσκευή (αγορά ή συνδρομή): επιτρέπεται η επιδότηση μέγιστου αριθμού συσκευών = ΕΜΕ x 150% (με ελάχιστο αριθμό συσκευών 1).
  • Εργαλεία που διατίθενται στο πρόγραμμα χωρίς αριθμό χρηστών/ συσκευών (απεριόριστη χρήση): θα πρέπει κατά την έγκριση του ψηφιακού προϊόντος / υπηρεσίας να δηλώνεται ότι είτε δεν είναι εμπορικά διαθέσιμος άλλος τρόπος χρέωσης (ανά χρήστη), είτε να τεκμηριώνεται ότι ο συγκεκριμένος τρόπος είναι οικονομικά συμφερότερος από την προμήθεια αδειών για μικρό αριθμό χρηστών.»

Για την περίπτωση εξαργυρώσεων, οι οποίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με την προηγούμενη μέθοδο υπολογισμού, ενημερώνουμε ότι υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της εξαργύρωσης και εκ νέου υποβολής της στην πλατφόρμα του Προγράμματος.

Εάν η εξαργύρωση, η οποία επιθυμείτε να ακυρώσετε, είναι πλέον ανενεργή και δεν είναι εφικτή η ακύρωση από μέρους του προμηθευτή, προτείνεται να απευθυνθείτε μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας της Δράσης στο HelpDesk του Προγράμματος εδώ.

gov.grΨηφιακός ΜετασχηματισμόςGreece 2.0