gov.gr

Ενημερώνουμε ότι με την 7η τροποποίηση της Πρόσκλησης του Προγράμματος ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές», υπάρχουν αλλαγές στην ενότητα Χρονική διάρκεια και ορόσημα Προγράμματος, και ειδικότερα:

Κατηγορία ένα (1):

Α’ Κύκλος

  • Αιτήσεις Χρηματοδότησης για τον Α’ Κύκλο της Κατηγορίας Ενέργειας ένα (1), μπορούν να υποβάλλονται από́ δυνητικούς δικαιούχους, από́ την Τέταρτη 22 Ιουνίου 2022, έως και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022.

Β’ Κύκλος

  • Αιτήσεις Χρηματοδότησης για το Β’ Κύκλο της Κατηγορίας Ενέργειας ένα (1), μπορούν να υποβάλλονται από́ δυνητικούς δικαιούχους, από́ την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, έως και την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023.

Α’ & Β’ Κύκλοι (κοινές προθεσμίες)

  • Πραγματοποίηση αγορών προϊόντων και υπηρεσιών που εντάσσονται στην Κατηγορία Ενέργειας ένα (1), με χρήση των vouchers που θα εκδοθούν προς όφελος των εγκεκριμένων δικαιούχων, μπορεί να γίνεται έως τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023.
  • Ως ημερομηνία λήξης της μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για την οποία επιτρέπονται ορισμένες μόνο (κατ’ εξαίρεση) περιπτώσεις εξαργύρωσης vouchers, ορίζεται η Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.
  • Ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των πάσης φύσεως πληρωμών και ολοκλήρωσης του Προγράμματος για τη συγκεκριμένη κατηγορία ενέργειας ορίζεται η Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.

 

Κατηγορίες δύο (2) και τρία (3):

Α’ Κύκλος

  • Αιτήσεις Χρηματοδότησης για τον Α’ Κύκλο των Κατηγοριών Ενεργειών δύο (2) και τρία (3), μπορούν να υποβάλλονται από́ δυνητικούς δικαιούχους, από́ την Τέταρτη 22 Ιουνίου 2022, έως και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022.

Β’ Κύκλος

  • Αιτήσεις Χρηματοδότησης για το Β’ Κύκλο των Κατηγοριών Ενεργειών δυο (2) και τρία (3), μπορούν να υποβάλλονται από́ δυνητικούς δικαιούχους, από́ την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, έως και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.


Α’ & Β’ Κύκλοι (κοινές προθεσμίες)

  • Πραγματοποίηση αγορών προϊόντων και υπηρεσιών που εντάσσονται στις Κατηγορίες Ενεργειών δύο (2) και τρία (3), με χρήση των vouchers που θα εκδοθούν προς όφελος των εγκεκριμένων δικαιούχων, μπορεί να γίνεται έως τη Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023.
  • Ως ημερομηνία λήξης της μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για την οποία επιτρέπονται ορισμένες μόνο (κατ’ εξαίρεση) περιπτώσεις εξαργύρωσης vouchers, ορίζεται η Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των πάσης φύσεως πληρωμών και ολοκλήρωσης του Προγράμματος για τις συγκεκριμένες κατηγορίες ενεργειών ορίζεται η Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023.

Κατηγορία τέσσερα (4):

Α’ Κύκλος

  • Αιτήσεις Χρηματοδότησης για τον Α’ Κύκλο της Κατηγορίας Ενέργειας τέσσερα (4), μπορούν να υποβάλλονται από δυνητικούς δικαιούχους, από την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, έως και την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023. 

Β’ Κύκλος

  • Αιτήσεις Χρηματοδότησης για το Β’ Κύκλο της Κατηγορίας Ενέργειας τέσσερα (4), μπορούν να υποβάλλονται από δυνητικούς δικαιούχους, από την Τρίτη 16 Μαΐου 2023, έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Α’ & Β’ Κύκλοι (κοινές προθεσμίες)

    • Πραγματοποίηση αγορών προϊόντων και υπηρεσιών που εντάσσονται στην Κατηγορία Ενέργειας τέσσερα (4), με χρήση των vouchers που θα εκδοθούν προς όφελος των εγκεκριμένων δικαιούχων, μπορεί να γίνεται έως τη Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023.
  • Ως ημερομηνία λήξης της μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για την οποία επιτρέπονται ορισμένες μόνο (κατ’ εξαίρεση) περιπτώσεις εξαργύρωσης vouchers, ορίζεται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023. 
  • Ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των πάσης φύσεως πληρωμών και ολοκλήρωσης του Προγράμματος για τη συγκεκριμένη κατηγορία ενέργειας ορίζεται η Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024. 

Κατηγορίες πέντε (5) και έξι (6):

Α’ Κύκλος

  • Αιτήσεις χρηματοδότησης για τον Α’ Κύκλο τις Κατηγορίες Ενέργειας πέντε (5) και Έξι (6), Μπορούν να υποβάλλονται από δυνητικούς δικαιούχους, από την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, έως και την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

Β΄ Κύκλος

  • Αιτήσεις Χρηματοδότησης για το Β’ Κύκλο τις Κατηγορίες Ενέργειας πέντε(5) και έξι (6), μπορούν να υποβάλλονται από δυνητικούς δικαιούχους ,από την Τρίτη 1 Αυγούστου  2023, έως και την Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Α’ & Β’ Κύκλοι (κοινές προθεσμίες)

  • Πραγματοποίηση αγορών προϊόντων και υπηρεσιών που εντάσσονται στις Κατηγορίες Ενέργειας Πέντε(5) και έξι (6), με χρήση των vouchers που θα εκδοθούν προς όφελος των εγκεκριμένων δικαιούχων, μπορεί να γίνεται έως την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.
  • Ως ημερομηνία λήξης της μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για την οποία επιτρέπονται ορισμένες μόνο (κατ’ εξαίρεση) περιπτώσεις εξαργύρωσης  vouchers, ορίζεται το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024.
  • Ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των πάσης φύσεως πληρωμών και ολοκλήρωσης του Προγράμματος για τις συγκεκριμένες κατηγορίες ενεργειών ορίζεται η Τρίτη 30 Απριλίου 2024.

Για την εκπλήρωση των στόχων του Προγράμματος και την καλύτερη εξυπηρέτηση δικαιούχων και προμηθευτών ,η ΚτΠ Μ.Α.Ε. μπορεί με μεταγενέστερες αποφάσεις της να παρατείνει ή να διαφοροποιεί τις αρχικώς ορισθείσες ημερομηνίες και να ορίζει νέους κύκλους, καθώς και τις προθεσμίες των επιμέρους κύκλων υποβολής αιτήσεων, ανά κατηγορία.

gov.grΨηφιακός ΜετασχηματισμόςGreece 2.0